En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Bu doğrultuda devlet bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Bu kapılar asıl olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan geçmek üzere iki gruba ayrılır.

En reva fiyatı bulmanız dâhilin farklı seçenekleri içinlaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en tatminkâr yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın semtı keşik yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına düzenınması kolaylaşır ve henüz fazla mazarrat vermesi önlenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en normal bedel politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın bapları gibi bina güvenliği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanma meydanından fayda iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 isim kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nefer sayısına bağlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Her devir özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, mobilya yahut değişik bir gerelti bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri safi kez alanı 150 metrekare’den bir tomar ve ansızın çokça huzurı olan umumi binalarda, kez adeti 4’ten çokça olan bütün dokumalaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması zaruri kılınmıştır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca birebir olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz tahliye olmalarını sağlar.

Yangın Kapısı Fiyatları Binalarda kâin yangın kapıları ve temel bapların huzurı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın kucakindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan dumanın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page